Ontdek de beste oplossing voor jouw proefschrift
Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op

Je kiest voor de optie alleen print. Vanzelfsprekend wil je je promotor en je naaste relaties een prachtig gedrukt boek geven. Wij verzorgen het drukwerk voor je tegen een scherp tarief en sturen de gedrukte exemplaren naar de door jou opgegeven adressen.

Toch ook je proefschrift in de YourThesis-app? Dan bieden we je Print & App.

Online
Nu verkrijgbaar in de App Store! Nu verkrijgbaar in de Google Play Store!
 • Bespaar tot 20% op de totale kosten voor je proefschrift
 • Persoonlijke touch
 • Lay-out verzorgd door professionals
 • Luxe full colour cover inclusief ontwerp

 • Distributie naar opgegeven adressen

Zo makkelijk is het

 1. 1 Maak je proefschrift

  Je hebt je proefschrift af. Kies nu één van de publicatie-mogelijkheden die het beste bij je past en vraag een offerte aan.

 2. 2 Upload je bestanden

  Nadat je de offerte hebt goedgekeurd stuur je ons je bestanden. Wij zorgen dat je opdracht naar wens wordt uitgevoerd en houden je uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

 3. 3 En nu publiceren!

  Zodra je akkoord bent met de proefdruk, zorgen wij dat je proefschrift wordt gepubliceerd in onze YourThesis-app. Heb je gekozen voor print? Dan wordt je proefschrift gedrukt en naar je relaties gestuurd.

 4. Hoe lang duurt het?  

  Vanaf het moment dat je online een aanvraag doet tot en met het moment van publicatie van je proefschrift duurt tussen de één en zes weken afhankelijk van je wensen. Je digitale proefschrift staat binnen één uur in de app!

Ben je met je proefschrift in de afrondende fase? Dan ben je hier op het goede adres! Het verspreiden van je proefschrift kan nu in slechts enkele stappen afgerond zijn. Je kunt bij ons kiezen voor een publicatie in de YourThesis-app, in print of een combinatie: print & app. Lees hieronder de uitgebreide toelichting.

Online aanvragen

Online aanvragen

Met je bezoek aan deze site is de eerste stap gezet naar je aanvraag voor het verspreiden van je proefschrift. Hier vind je een aanvraagformulier waarin je onder andere aan kunt geven wat je wensen zijn en wat je promotie-/pedeldatum is.

Het is handig om alvast na te denken over zaken als het aantal exemplaren, aantal pagina’s, kleurstellingen, coverontwerp en lay-out. Wil je je proefschrift in onze app? Dan willen we graag weten welke interactieve elementen je graag wilt opnemen in je proefschrift.

Een medewerker van Medix neemt binnen één werkdag contact met je op om je aanvraag met je te bespreken en af te stemmen. Je ontvangt vervolgens een scherpe offerte van ons. Na je akkoord op de offerte zullen we een planning met je overeenkomen.

Publiceren zonder zorgen

Publiceren zonder zorgen

Zodra we je proefschrift digitaal hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. Indien je lay-out en coverontwerp door ons wilt laten verzorgen, kun je een Word-bestand aanleveren. Maak je je proefschrift liever zelf op? Lever dan een PDF-bestand aan dat voldoet aan onze aanleverspecificaties.

We bieden je de mogelijkheid het drukwerk aan ons uit te besteden. In samenwerking met professionele partijen zorgen we ervoor dat jouw ‘boekje’ er perfect uit komt te zien. De gedrukte exemplaren sturen we naar jouw relaties. Medix Publishers is een uitgeverij en heeft contact met de medische wereld. Wij kunnen je helpen een geschikte sponsor te vinden om een deel van de kosten van het promotietraject op zich te nemen.

Indien je kiest voor plaatsing in de app, kunnen we onderdelen van je proefschrift interactief maken en links, video’s, slideshows en andere interactieve elementen toevoegen. Dit geeft een extra dimensie aan je proefschrift. Middels de YourThesis-app op tablet en/of smartphone kan iedereen jouw proefschrift lezen.

Zowel print als app

Vele mogelijkheden

Wij raden de optie Print & App, de combinatie van twee publicatievormen, ten zeerste aan. Je voldoet aan de eis van de universiteit door een aantal gedrukte exemplaren te hebben en kunt je belangrijkste relaties een gedrukt exemplaar geven. Met de app bereik je daarnaast een groot aantal mensen en bespaar je bovendien flink op de drukkosten. Laat ons hier weten wat voor jou de beste optie is.

YourThesis biedt je ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde uitnodiging te sturen. Deze heeft de vorm van een boekenlegger en laten wij gratis voor je drukken! Hierin nodig je de ontvanger uit de app te downloaden en kun je ze tegelijkertijd uitnodigen voor je borrel.

We plaatsen een interview met jou door één van onze redacteuren in Medzine, dé nieuwsapp voor de medisch specialist. Je proefschrift krijgt de attentiewaarde die het verdient. Spreading the word!

Hoe wordt YourThesis ervaren?

Profiteer en bespaar tot 80% op de totale kosten!

 

Je kunt tot maar liefst 80% besparen op de totale kosten voor verspreiding van je proefschrift. Hieronder staan een aantal voordelen van YourThesis op een rijtje.

 • Goedkoper dan andere methoden

  Vergeleken met traditionele methoden biedt YourThesis een one-stop shopmodel waarin je op basis van je eigen wensen kunt bepalen welke service je afneemt.

 • Vele extra’s mogelijk

  Naast de verspreiding van je proefschrift kunnen we je ook helpen met je lay-out en je cover, en zelfs met het corrigeren van je proefschrift! YourThesis heeft professionals in dienst die in overleg met jou de extra diensten kunnen afstemmen.

 • De medische wereld staat er 100% achter

  YourThesis wordt aanbevolen door vooraanstaande specialisten, professoren, andere promovendi, farmaceuten en beroepsverenigingen.

 • Bepaal zelf de prijs!

  Je kunt je kosten zelf beheersbaar houden door je wensen aan te passen. Maar er geldt altijd: bij YourThesis krijg je de beste deal en bespaar je altijd op je kosten. Wat je ook kiest!